Welkom bij Starsonice de Kunstschaats Academie van Zoetermeer!

Starsonice leidt kinderen op tot (top)sporters binnen het kunstschaatsen. Wij werken met een team van professionele coaches. Naast de schaatslessen bieden wij ook klassiek ballet, dans en off-ice trainingen aan afgestemd op het kunstschaatsen.

Wil jij ook leren kunstschaatsen meld je dan snel aan voor de gratis proefles via de onderstaande link!

Klik hier voor een proefles!


NIEUWSBERICHT

Beste rijders, ouders/verzorgers,

Door de maatregen omtrent Covid-19 kunnen wij tot 9 februari niet schaatsen in het Silverdome. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij dit z.s.m. doorgeven. 

Wij hebben trainingsmomenten aangevraagd op de funring in de Uithof - Den Haag. De bevestiging hiervan zal per week, kort voor de training, aan ons worden doorgegeven. Helaas mogen/kunnen wij geen reserveringen op lange termijn maken in de Uithof. Zodra er trainingsmoment definitief is, zullen wij hierover een mailbericht sturen.


Commissies

 

Commissies algemene zaken

Angelique Veltman

 

Wedstrijd commissie

Ellen Driest

 

Leden Commissie

Ellen Driest

Jose Lew

Vrijwilligers

Voor bijna alle sportclubs geldt dat vrijwilligers onmisbaar zijn. Vrijwilligers zijn nodig bij activiteiten voor de sport. Vaak hebben deze vrijwilligers een voorliefde van de sport in dit geval kunstschaatsen. Voel jij je geroepen en wil jij helpen als vrijwilliger bij Stars on Ice neem dan contact op Ellen Driest. Elke bijdrage wordt op prijs gesteld!