Welkom bij Starsonice de Kunstschaats Academie van Zoetermeer!

Starsonice leidt kinderen op tot (top)sporters binnen het kunstschaatsen. Wij werken met een team van professionele coaches. Naast de schaatslessen bieden wij ook klassiek ballet, dans en off-ice trainingen aan afgestemd op het kunstschaatsen.

Wil jij ook leren kunstschaatsen meld je dan snel aan voor de gratis proefles via de onderstaande link!

Klik hier voor een proefles!


NIEUWSBERICHT

Vanaf 22 augustus is er weer ijs in het Silverdome. Zodra het trainingsschema bekend is, zullen wij dit communiceren en publiceren.

In de zomerperiode trainen wij op banen elders in het land. Wil je trainen, stuur dan een mail naar starsonice@hotmail.nl.

 


Doelstelling Stars on Ice

Het doel van Stars on Ice is het verbreden van de top- en breedtesport binnen de kunstschaatswereld. Wij willen het beste halen uit iedere kunstschaatser, of dit nu op recreatief of op wedstrijdniveau is. Dit willen wij bereiken door een speelse maar ook een professionele aanpak van lesgeven. Daarnaast bieden wij ook nog off-ice training, klassiek ballet en dans aan, afgestemd op het kunstschaatsen.

Stars on Ice biedt kunstschaats lessen aan vanaf 2.5 jaar. Tijdens de lessen komen allerlei basisvaardigheden aan bod. Voor de jeugdklas is er in het winterseizoen mogelijkheid om diploma te schaatsen. Hierin worden de vaardigheden die de rijders gedurende het seizoen hebben geleerd getoetst.

Contact

Contactpersoon:
Angelique Lew
Telefoonnummer: 06 28963560
E-mailadres: starsonice@hotmail.nl

Postadres:
Stars on Ice
Vaartdreef 128
2724 GJ Zoetermeer