Welkom bij Starsonice de Kunstschaats Academie van Zoetermeer!

Starsonice leidt kinderen op tot (top)sporters binnen het kunstschaatsen. Wij werken met een team van professionele coaches. Naast de schaatslessen bieden wij ook klassiek ballet, dans en off-ice trainingen aan afgestemd op het kunstschaatsen.

Wil jij ook leren kunstschaatsen meld je dan snel aan voor de gratis proefles via de onderstaande link!

Klik hier voor een proefles!


NIEUWSBERICHT

Vanaf 22 augustus is er weer ijs in het Silverdome. Zodra het trainingsschema bekend is, zullen wij dit communiceren en publiceren.

In de zomerperiode trainen wij op banen elders in het land. Wil je trainen, stuur dan een mail naar starsonice@hotmail.nl.

 


Kennismakingslessen

Vanaf 22 augustus 2023 is het weer mogelijk om proeflessen te volgen!

Wil je kennis maken met het kunstschaatsen, ben je op zoek naar een nieuwe sport of een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor 1 gratis proefles of 3 kennismakingslessen voor 15 euro Wij hebben speciale lesuren voor jeugd en volwassenen. De allerkleinsten kunnen zich al vanaf 2,5 jaar aanmelden voor onze krabbelklas. Pak nu je kans, want we hebben nu een speciale actie: Volg 3 kennismakingslessen voor slechts 15 euro

De lessen voor beginners worden op de volgende dagen en tijden gegeven:

BEGINNERS:

Pre seizoen, tot 25 september 2022

Woensdag 16.00 - 17.00 uur

Zondag     10.45  - 11.45 uur 

Winterseizoen, 26 september 2022 - 22 maart 2023

Woensdag 16.45 - 17.45 uur

Zondag      10.00 - 11.00 uur

Kunstschaatsen kun je voor de proefles en onze speciale actie 3 lessen voor 15 euro gratis bij ons lenen. (Mist wij je maat op voorraad hebben.)

Kennismakingslessen gevolgd en nu?

Wij horen graag hoe u de  lessen heeft ervaren. Ook horen wij graag of u of uw kind verder zal gaan met lessen of niet. In het geval u of uw kind verder wilt gaan met de lessen, verzoeken wij u vriendelijk om u aan te melden via de mail of het aanmeldingsformulier aan onze jeugdcoordinator af te geven.

Kleding

Wij adviseren u een trainingspak (en/of andere makkelijk zittende kleding) aan te trekken. Bij voorkeur met onder het jasje een shirt met lange mouwen. Meerdere lagen over elkaar heen is warmer dan bijvoorbeeld 1 dikke trui. De allerkleinsten mogen ook een ski pakje aandoen. Handschoenen (bij voorkeur dunne handschoenen) en lang haar bij elkaar gebonden is verplicht tijdens de lessen. Tot slot zijn sjaals verboden tijdens de lessen.

Schaatsen

Goede, stevige kunstschaatsen zijn zeer belangrijk omdat dat essentieel is om de techniek (kantrijden) onder de knie te krijgen. Een goede kunstschaats biedt rondom de voet en enkel voldoende stevigheid maar is toch soepel genoeg om goed te kunnen bewegen. Wilt u advies om kunstschaatsen te kopen of te leasen kom dan gerust na de les eens langs.