Welkom bij Starsonice de Kunstschaats Academie van Zoetermeer!

Starsonice leidt kinderen op tot (top)sporters binnen het kunstschaatsen. Wij werken met een team van professionele coaches. Naast de schaatslessen bieden wij ook klassiek ballet, dans en off-ice trainingen aan afgestemd op het kunstschaatsen.

Wil jij ook leren kunstschaatsen meld je dan snel aan voor de gratis proefles via de onderstaande link!

Klik hier voor een proefles!


NIEUWSBERICHT

KLEDINGBEURS

Op 31 oktober is er van 09.00 - 13.00 uur in de schaatswinkel van het Silverdome een 2e hands beurs voor schaatskleding, - accessoires en schaatsen. Zie voor meer informatie onze facebookpagina.

 

Beste rijders, ouders/verzorgers,

Het seizoen 2021 - 2022 in het Silverdome is van start gegaan! De trainingstijden zijn ongewijzigd gebleven. 

Graag tot ziens op de eerstvolgende training in het Silverdome. Heb je vragen, neem dan contact met ons op: Starsonice@hotmail.nl.

 


 

ARCHIEF

6 november 2020

Corona update van de KNSB

Bij kunstrijden zijn alle wedstrijden voor dit kalenderjaar afgelast. Voor alle disciplines wordt gezocht naar een alternatieve invulling na de jaarwisseling.

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van de Nederlandse regering die per 4 november 22.00 uur zijn ingegaan, gelden gedurende twee weken na de ingangsdatum als extra maatregelen:

  • Er mogen maximaal 2 personenen (18+) met elkaar sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand;
  • groepslessen zijn verboden voor personen van 18 jaar en ouder. Indien nodig kan een sporter om een aanwijzing vragen van een begeleider/trainer. Er mag absoluut geen vermenging zijn of interactie ontstaan tussen verschillende duo's en groepen

05-03-2020

Beste rijders, ouders/verzorgers, andere belangstellenden,

Zoals bij iedereen bekend zal zijn, is het coronavirus actief in Nederland. Als vereniging volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Ben je als schaatser of ouder die verantwoordelijk is voor het vervoer naar en van de ijsbaan, koortsig, verkouden of niet lekker, kom dan uit voorzorg niet naar de lessen. Kinderen met deze klachten zullen wij weer naar huis sturen.

Als schaatsschool hebben wij vooralsnog besloten de trainingen door te laten gaan. Wel treffen wij extra voorzorgsmaatregelen, naast de adviezen van het RIVM. 

Wij laten de beslissing om de trainingen te volgen bij de ouders of verantwoordelijke. Helaas kunnen wij geen restitutie verlenen voor de eventuele gemiste trainingen als gevolg van de maatregelen omtrent het coronavirus. Bij afmelding dit graag aan ons doorgeven per mail. Dan kunnen wij rekening houden met het aantal kinderen op het ijs.  

Wij vragen ouders/verzorgers om de kinderen bij de ingang van het Silverdome af te zetten en niet mee naar binnen te gaan naar de kleedkamers en geen plaats te nemen op de tribune. Indien kinderen niet zelf de schaatsen kunnen aantrekken, kunnen zij komen met de schaatsen alvast aan. Ook zullen de coaches en andere kinderen elkaar hiermee helpen.

Wij zijn nog in overleg of de feestelijke seizoensafsluiting in een andere vorm kan doorgaan. Hierover volgt zo spoedig mogelijk verdere berichtgeving.

Mocht de richtlijnen en advies van het RIVM wijzigen, zullen wij ook ons beleid hierop aan passen.

Met vriendelijke groet,

Angelique Lew

LET OP:

De laatste training in het Silverdome zal dit seizoen zijn op 25 maart 2020. Graag zien we elkaar weer in de Uithof of met ingang van het nieuwe seizoen weer in het Silverdome!

Kennismakingscursus:

Op 23 & 24 december 2019 hebben wij een tweedaagse kennismaking cursus voor nieuwe leden. De cursus is van 09.30-10.30 uur op 23 december (incl. een korte pauze) en van 09.00 -10.00 op 24 december (incl. een korte pauze). De cursus is bedoeld voor allen die interesse hebben in het (kunst)schaatsen vanaf 2,5 jaar. De kosten zijn

€ 25,--. Schaatsen kunnen geleend worden voor € 5,-- per dag.

Schaatsseizoen en (inhaal)lessen:

Het komende lesseizoen loopt  van 29 september 2019 t/m 29 maart 2020. De inschrijfformulieren worden z.s.m. verzonden. 

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald na overleg. Het voorstel kan gestuurd worden naar starsonice@hotmail.nl. Het maximale in te halen lessen is het aantal trainingsmomenten per week x 2. Gemiste lessen door deelname aan een wedstrijd mogen worden ingehaald, zonder dat hier een maximum aan verbonden is. 

Gratis Sponsoren van Stars on Ice!

Bezoek SponsorKliks en sponsor Stars on Ice gratis!

Als jij iets koopt bij grote winkels als Wehkamp, Zalando, Coolblue en HEMA ontvangt Stars on Ice een commissie terwijl jij het zelfde betaalt.

Zo werkt het:

Koop je wel eens iets online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst de volgende site https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken. Via de knop van Sponsorkliks op onze website kom je uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt, maar gaat er een extra commissie naar jouw sponsordoel Stars on Ice. Je kunt op deze manier onze club GRATIS sponsoren! Dus de volgende keer dat je iets online koopt, eerst naar https://www.sponsorkliks.com/https:/ kies dan voor Kunstschaatsvereniging Stars on Ice en kies dan de winkel van je keuze.

Let op je moet echt via deze site naar de winkel van je keuze om ervoor te zorgen dat Stars on Ice de commissie daadwerkelijk ontvangt. Rechtstreeks bestellen bij de winkels levert dus geen commissie op. Het kost je dus helemaal niets, alleen een extra klik!

Doe hetzelfde als je bijvoorbeeld een pizza wil laten bezorgen! Je kunt terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering ook commissie oplevert voor de club. Zo is sponsoren niet alleen heel makkelijk maar ook nog lekker ook!