Welkom bij Starsonice de Kunstschaats Academie van Zoetermeer!

Starsonice leidt kinderen op tot (top)sporters binnen het kunstschaatsen. Wij werken met een team van professionele coaches. Naast de schaatslessen bieden wij ook klassiek ballet, dans en off-ice trainingen aan afgestemd op het kunstschaatsen.

Wil jij ook leren kunstschaatsen meld je dan snel aan voor de gratis proefles via de onderstaande link!

Klik hier voor een proefles!


NIEUWSBERICHT

Vanaf 22 augustus is er weer ijs in het Silverdome. Zodra het trainingsschema bekend is, zullen wij dit communiceren en publiceren.

In de zomerperiode trainen wij op banen elders in het land. Wil je trainen, stuur dan een mail naar starsonice@hotmail.nl.

 


Nieuwsbrief

ARCHIEF

december 2021

Het aangepaste trainingsrooster voor de KERSTPERIODE is terug te vinden onder het kopje trainingen.

NIEUWE CORONAMAATREGELEN PER 19.12.21

Op 18 december is door de overheid aangegeven dat binnensporten m.i.v. 19 december niet is toegestaan. Helaas moeten hierdoor onze trainingen komen te vervallen. Wij zoeken naar alternatieven en laten dit zo snel mogelijk weten.

In de kerstvakantie 2021-2022 is een afwijkend trainingsschema:

Dag: Datum: Trainingstijd: Vervangende training voor:
Zaterdag 25 december Silverdome gesloten Trainingsdag is niet opgenomen in lespakket, wordt niet vervangen.
Zondag 26 december Geen training Trainingsdag is niet opgenomen in lespakket, wordt niet vervangen.
Maandag 27 december 09.00 - 10.30 uur *
Dinsdag 28 december 09.30 - 10.30 uur *
Woensdag 29 december geen training  
Vrijdag 31 december Silverdome gesloten Trainingsdag is niet opgenomen in lespakket, wordt niet vervangen.
Zaterdag 1 januari Silverdome gesloten Trainingsdag is niet opgenomen in lespakket, wordt niet vervangen.
Zondag 2 januari 09.30 - 10.30 uur *
Maandag 3 januari 09.00 - 10.30 uur *
Dinsdag 4 januari 09.30 - 10.30 uur *
Woensdag 5 januari geen training  
Vrijdag 7 januari 09.00 - 10.30 uur *

* Training is voor de rijders die ingeschreven staan voor deze trainingsdag. Daarnaast geldt dit ook voor de uren die zijn verschoven (dit betreffen de uren van de woensdag- en zaterdag rijders (door de overheidsmaatregelen)).

Wil je extra komen of kom je juist niet, laat het ons weten. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende trainers beschikbaar zijn.

 

Tijdelijk schema i.v.m. overheidsmaatregelen m.b.t. sporten voor 17.00 uur tot medio december 2021

De komende 3 weken is sporten na 17.00 uur niet meer toegestaan. Gelukkig heeft het Silverdome besloten om niet volledig te sluiten. Wel heeft het overheidsbesluit gevolgen voor ons trainingsschema. Helaas hebben wij niet voor alle trainingsuren vervangende uren toegewezen gekregen. Hierdoor hebben wij trainingsdagen moeten verschuiven, om toch lessen te kunnen blijven aanbieden.

Onderstaande schema is van kracht, zolang sporten na 17.00 uur niet is toegestaan.

Dag 

Oorspronkelijke training: 

Voor wie: 

Verplaatst naar: 

Nieuwe trainingstijd: 

Voor wie: 

Maandag 

16:30 -18:00  

Wedstrijd/scouting 

Maandag 

15.30 - 17.00 

Wedstrijd/scouting 

Dinsdag 

16.30 – 17.30 

Wedstrijd/scouting 

14+ rijders 

Dinsdag 

16.00 – 17.00 

Wedstrijd/scouting 

14+ rijders 

Woensdag 

 

16.45 – 17.45 

16.45 – 18.15 

Jeugdklas 

Wedstrijd/scouting 

Maandag 

In overleg 

15.30 - 16.30 

 

Jeugdklas 

Wedstrijd/scouting 

Vrijdag 

16.00 – 17.30 

Wedstrijd/scouting 

Vrijdag 

15.30 – 17.00  

Wedstrijd/scouting 

Zaterdag 

16.30 – 17.30 

14+ rijders 

Zondag 

10.15 – 11.15  

14+ rijders 

Zondag 

10.15 – 11.15 

Jeugdklas 

Zondag 

10.15 – 11.15 

Jeugdklas 

De lessen op de woensdag en zaterdag zijn tijdelijk op andere dagen:

  • De woensdagtraining van de jeugdklas wordt verplaatst naar de maandag. 
  • De zaterdagtraining wordt verplaatst naar de training van zondag.

Gecombineerde trainingen:

  • De training van de maandag zal gedeeld ijs zijn voor de scouting- en wedstrijdrijders met de jeugdklas. 

  • De training van de zondag zal gedeeld ijs zijn voor de jeugdklas en 14+ rijders. 

  • De training van de dinsdag blijft gedeeld ijs voor de scouting- en wedstrijdrijders en 14+ rijders. 

Gezien de aanvangstijd van de trainingen in combinatie met school/werk, is het niet mogelijk om off ice voor aanvang van de training te geven. Om 17.00 uur moeten wij het Silverdome verlaten. Gezien de huidige weersomstandigheden willen wij op dit moment geen off ice training buiten geven. Wij werken aan een oplossing hiervoor. 

Wij hopen na de periode van 3 weken weer ons reguliere schema te mogen volgen. Dit is mede afhankelijk van de besluiten van overheid en Silverdome.

Met vriendelijke groet,

Team Stars on Ice 

 

 

oktober 2021

KLEDINGBEURS

Op 31 oktober 2021 is er van 09.00 - 13.00 uur in de schaatswinkel van het Silverdome een 2e hands beurs voor schaatskleding, - accessoires en schaatsen. Zie voor meer informatie onze facebookpagina.

-----

Beste rijders, ouders/verzorgers,

Het seizoen 2021 - 2022 in het Silverdome is van start gegaan! De trainingstijden zijn ongewijzigd gebleven. 

Graag tot ziens op de eerstvolgende training in het Silverdome. Heb je vragen, neem dan contact met ons op: Starsonice@hotmail.nl.

-----

6 november 2020

Corona update van de KNSB

Bij kunstrijden zijn alle wedstrijden voor dit kalenderjaar afgelast. Voor alle disciplines wordt gezocht naar een alternatieve invulling na de jaarwisseling.

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van de Nederlandse regering die per 4 november 22.00 uur zijn ingegaan, gelden gedurende twee weken na de ingangsdatum als extra maatregelen:

  • Er mogen maximaal 2 personenen (18+) met elkaar sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand;
  • groepslessen zijn verboden voor personen van 18 jaar en ouder. Indien nodig kan een sporter om een aanwijzing vragen van een begeleider/trainer. Er mag absoluut geen vermenging zijn of interactie ontstaan tussen verschillende duo's en groepen

05-03-2020

Beste rijders, ouders/verzorgers, andere belangstellenden,

Zoals bij iedereen bekend zal zijn, is het coronavirus actief in Nederland. Als vereniging volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Ben je als schaatser of ouder die verantwoordelijk is voor het vervoer naar en van de ijsbaan, koortsig, verkouden of niet lekker, kom dan uit voorzorg niet naar de lessen. Kinderen met deze klachten zullen wij weer naar huis sturen.

Als schaatsschool hebben wij vooralsnog besloten de trainingen door te laten gaan. Wel treffen wij extra voorzorgsmaatregelen, naast de adviezen van het RIVM. 

Wij laten de beslissing om de trainingen te volgen bij de ouders of verantwoordelijke. Helaas kunnen wij geen restitutie verlenen voor de eventuele gemiste trainingen als gevolg van de maatregelen omtrent het coronavirus. Bij afmelding dit graag aan ons doorgeven per mail. Dan kunnen wij rekening houden met het aantal kinderen op het ijs.  

Wij vragen ouders/verzorgers om de kinderen bij de ingang van het Silverdome af te zetten en niet mee naar binnen te gaan naar de kleedkamers en geen plaats te nemen op de tribune. Indien kinderen niet zelf de schaatsen kunnen aantrekken, kunnen zij komen met de schaatsen alvast aan. Ook zullen de coaches en andere kinderen elkaar hiermee helpen.

Wij zijn nog in overleg of de feestelijke seizoensafsluiting in een andere vorm kan doorgaan. Hierover volgt zo spoedig mogelijk verdere berichtgeving.

Mocht de richtlijnen en advies van het RIVM wijzigen, zullen wij ook ons beleid hierop aan passen.

Met vriendelijke groet,

Angelique Lew

LET OP:

De laatste training in het Silverdome zal dit seizoen zijn op 25 maart 2020. Graag zien we elkaar weer in de Uithof of met ingang van het nieuwe seizoen weer in het Silverdome!

Kennismakingscursus:

Op 23 & 24 december 2019 hebben wij een tweedaagse kennismaking cursus voor nieuwe leden. De cursus is van 09.30-10.30 uur op 23 december (incl. een korte pauze) en van 09.00 -10.00 op 24 december (incl. een korte pauze). De cursus is bedoeld voor allen die interesse hebben in het (kunst)schaatsen vanaf 2,5 jaar. De kosten zijn

€ 25,--. Schaatsen kunnen geleend worden voor € 5,-- per dag.

Schaatsseizoen en (inhaal)lessen:

Het komende lesseizoen loopt  van 29 september 2019 t/m 29 maart 2020. De inschrijfformulieren worden z.s.m. verzonden. 

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald na overleg. Het voorstel kan gestuurd worden naar starsonice@hotmail.nl. Het maximale in te halen lessen is het aantal trainingsmomenten per week x 2. Gemiste lessen door deelname aan een wedstrijd mogen worden ingehaald, zonder dat hier een maximum aan verbonden is. 

Gratis Sponsoren van Stars on Ice!

Bezoek SponsorKliks en sponsor Stars on Ice gratis!

Als jij iets koopt bij grote winkels als Wehkamp, Zalando, Coolblue en HEMA ontvangt Stars on Ice een commissie terwijl jij het zelfde betaalt.

Zo werkt het:

Koop je wel eens iets online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst de volgende site https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken. Via de knop van Sponsorkliks op onze website kom je uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt, maar gaat er een extra commissie naar jouw sponsordoel Stars on Ice. Je kunt op deze manier onze club GRATIS sponsoren! Dus de volgende keer dat je iets online koopt, eerst naar https://www.sponsorkliks.com/https:/ kies dan voor Kunstschaatsvereniging Stars on Ice en kies dan de winkel van je keuze.

Let op je moet echt via deze site naar de winkel van je keuze om ervoor te zorgen dat Stars on Ice de commissie daadwerkelijk ontvangt. Rechtstreeks bestellen bij de winkels levert dus geen commissie op. Het kost je dus helemaal niets, alleen een extra klik!

Doe hetzelfde als je bijvoorbeeld een pizza wil laten bezorgen! Je kunt terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering ook commissie oplevert voor de club. Zo is sponsoren niet alleen heel makkelijk maar ook nog lekker ook!