Welkom bij Starsonice de Kunstschaats Academie van Zoetermeer!

Starsonice leidt kinderen op tot (top)sporters binnen het kunstschaatsen. Wij werken met een team van professionele coaches. Naast de schaatslessen bieden wij ook klassiek ballet, dans en off-ice trainingen aan afgestemd op het kunstschaatsen.

Wil jij ook leren kunstschaatsen meld je dan snel aan voor de gratis proefles via de onderstaande link!

Klik hier voor een proefles!


NIEUWSBERICHT

Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2021!

Beste rijders, ouders/verzorgers,

Door de maatregen omtrent Covid-19 kunnen wij tot 20 januari niet schaatsen in het Silverdome. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij dit z.s.m. doorgeven. 

Helaas hebben wij op dit moment geen extra trainingsuren in de Uithof kunnen reserveren. De uren die beschikbaar waren, worden nu gevuld door verschoven trainingen van de avonduren i.v.m. invoering van de avondklok. Wij hopen snel met beter nieuws te kunnen komen.


Kom je voor het eerst op les, dan is het belangrijk om rekening te houden met de volgende zaken.

  • Doe warme kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen (het is verstandig om verschillende lagen kleding aan te doen. Bijvoorbeeld: thermolegging onder trainingsbroek, thermoshirt onder trainingsjasje).
  • (Warme) handschoenen (verplicht).
  • Eventueel een muts.
  • Eventueel helm, voor kinderen onder de 5 jaar is deze verplicht.
  • Het belangrijkste is dat je goede schaatsen hebt. Zie hiervoor ook de informatie onder het kopje "wie zijn wij" en vervolgens "schaatsen". 
  • Als je nog geen eigen schaatsen hebt,  kun je schaatsen bij de club lenen voor  € 2,50 per keer (mits de maat voorradig is)..