Welkom bij Starsonice de Kunstschaats Academie van Zoetermeer!

Starsonice leidt kinderen op tot (top)sporters binnen het kunstschaatsen. Wij werken met een team van professionele coaches. Naast de schaatslessen bieden wij ook klassiek ballet, dans en off-ice trainingen aan afgestemd op het kunstschaatsen.

Wil jij ook leren kunstschaatsen meld je dan snel aan voor de gratis proefles via de onderstaande link!

Klik hier voor een proefles!


NIEUWSBERICHT

Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2021!

Beste rijders, ouders/verzorgers,

Door de maatregen omtrent Covid-19 kunnen wij tot 20 januari niet schaatsen in het Silverdome. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij dit z.s.m. doorgeven. 

Helaas hebben wij op dit moment geen extra trainingsuren in de Uithof kunnen reserveren. De uren die beschikbaar waren, worden nu gevuld door verschoven trainingen van de avonduren i.v.m. invoering van de avondklok. Wij hopen snel met beter nieuws te kunnen komen.


Vind je het leuk om mee te doen aan wedstrijden en ben je tussen de 5 en 10 jaar, mag je je aanmelden voor de scoutinggroep. Ben je ouder dan 10 jaar en wil je meer trainen of aan wedstrijden deelnemen, kan je aansluiten bij de wedstrijdgroep. Heb je hierover vragen, neem dan contact op met je trainer.

In deze groep leer je elementen die je nodig hebt voor de wedstrijden en testen. Voor deelname aan de wedstrijd-/scoutingklas verwachten wij het volgende:

  • Je volgt minimaal 3x per week 1 uur ijstraining.
  • Je volgt 1x per week ballet en 1x per week off ice training.